
Pastís de carn amb patata
Pastís de carn amb patata INGREDIENTS 4 patates 1/2kg de carn picada 1 pastanaga 1 pebrot verd 1 ceba 2 allets 4 cullerades de tomàquet
Comparteix la teva millor recepta amb tots nosaltres!
Receptari
Comparteix la teva millor recepta amb tots nosaltres!
Pastís de carn amb patata INGREDIENTS 4 patates 1/2kg de carn picada 1 pastanaga 1 pebrot verd 1 ceba 2 allets 4 cullerades de tomàquet
Peus de porc amb salsa INGREDIENTS 2 Peus de porc 1 ceba mitjana 2 allets Un pebrot verd 400gr de tomàquet fregit Safrá Bitxo en
Conill a la mostassa INGREDIENTS per a 4 persones 1 conill a quarts (Si és l’IBÈRIC millor). 2 cebes mitjanes 2 allets 100 ml de
Fricandó de vedella amb moixernons Per 4 persones INGREDIENTS 1kg de carn de fricandó 1/2kg de moixarnons 1 ceba 2 tomàquets 1 got de vi
Confit d’ànec amb mango Per 4 persones INGREDIENTS 4 confits d’ànec 4 mangos 1 vaina de vainilla 1 o 2 estrelles d’anís Mantega Una recepta
Galtes de porc amb salsa Per a 4 persones INGREDIENTS 8 galtes de porc 2 allets 1 pebrot verd 1 pebrot vermell 1 ceba 3
Pollastre amb salsa d’albercoc INGREDIENTS 1 pit de pollastre 100gr d’ametlles crues 5 o 6 albercocs 2 cullerades de salsa de tomàquet 3 cullerades de
Conill al forn INGREDIENTS 1 conill a quarts (Si és l’IBÈRIC millor) 2 cebes mitjanes 4 patates 1 got de vi blanc Pebre negre Romaní
Ales de pollastre Crunchy INGREDIENTS 1kg Ales de pollastre 2 cullerades de salsa barbacoa 2 Cullerades de mostassa 3 Alls 1 Cullerada de comí 1
Canelons casolans (“Recepta” ràpida) INGREDIENTS Canelons casolans Foie Aquest cop fem trampa, no us presentem una recepta en si, sinó, més aviat podem parlar d’un
Steak tàrtar INGREDIENTS 400gr de preparat Steak tartar 3 o 4 rovells d’ou 40gr Mostassa de Dijon 100gr d’oli d’oliva Julivert fresc Tàperes Ceba
El nostre caldo casolà INGREDIENTS 1 pack caldo Casadevall 200 gr de cigrons El caldo és una d’aquelles receptes que a cada casa
Pollastre amb ametlles INGREDIENTS 2 pits de pollastre dobles 150 de xampinyons ½ pebro vermell ½ pebrot verd 1 pastanaga 100 gr d’atmetlles fregides
Gulasch hongarès Una recepta de la Núria INGREDIENTS 1 kg de vedella 2 allets 1 pastanaga 1 ceba 1/2 porro 2 tomàquets 1/2 pebrot vermell
Filet de porc ibèric rostit Una recepta de l’Ana INGREDIENTS 1 filet de porc IBÈRIC o Duroc 3 tomàquets 2 dents d’all llorer 2 cebes
Mandonguilles de l’avia Una recepta de l’Ana Una recepta molt fàcil i ràpida. Les típiques mandonguilles de la iaia. És d’aquelles receptes que hem menjat
Pastis salat de béicon Una recepta de la Núria INGREDIENTS 1 Pasta de full 80 gr de béicon fumat 80 gr de pernil serrà 250
Pernilets de pollastre al forn amb vi blanc Una recepta de la Núria INGREDIENTS 10 o 12 pernilets de pollastre 4 alls Oli d’oliva 50
Establiment agremiat al GREMI de carnissers i Xarcuters de Catalunya
Tens algún dubte?