Pastís de carn amb patata

INGREDIENTS 

 

 

PAS 1
En un bol posem la carn recentment picada, pot ser tant de vedella o barrejada vedella i porc si vols més melositat, i li afegim el julivert, el suc de 1/2 llimona, sal i pebre. Removem bé, i la deixem durant 1 hora reposant. Mentrestant en una olla courem les patates uns 20 minuts amb abundant aigua i sal

PAS 2
En una paella a foc mitjà posem un rajolí d’oli d’oliva i li afegim la ceba, talladeta a trossets petits, juntament amb els alls. Quan la ceba aquesta ben escalfada li afegim les pastanagues i el pebrot verd tallat en quadrats petits.
Més tard, quan les verdures estan tendres li afegim el tomàquet triturat o fregit, remenem una mica i afegim la carn. Deixem que es cuini durant uns 5 minuts i reservem bé.

A part xafem les patates per a fer un puré i li afegim una mica de nou moscada i el formatge crema. Removem fins a tenir una pasta homogènia. 

PAS 3
Es el moment de muntarem el plat! En primer lloc posem un motlle i en el fons posem una capa de puré de patates, una altra capa de carn amb les verdures, i així fins a completar dues capes de patates i altres dues de carn. Finalment cobrim amb formatge ratllat i enfornem uns 25 minuts a 200º, depén una mica del forn. I ja tenim la nostra recepta llesta!

Bon profit!

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad