Qui som

Benvinguts a la nostra web! Em dic Cristina i juntament amb els meus pares, el meu germà i els meus companys hem decidit obrir aquesta nova via de venda online DIRECTE A CASA. El motiu principal per fer la web ha sigut aquesta maleïda pandèmia, que aquest 2020 ens ha deixat tancats a casa amb por i angoixa.

Aquesta pandèmia està canviant moltes coses, una d’elles la manera de comprar.

Per por als contagis molts de vosaltres ens heu demanat el servei a domicili. Volem donar-vos les gràcies perquè això ha sigut el detonant per crear aquesta web. Així podeu comprar tranquil.lament des de la comoditat de la vostra casa.

No seríem el que som si no estigués rodejada d’uns companys que fan que el dia a dia sigui fàcil, agradable i fins i tot divertit! I que ho donen tot cada dia perquè vosaltres gaudiu d’un producte fresc i de qualitat.

LA NOSTRA HISTÒRIA

Deixeu-me fer-vos 5 cèntims de la història que hi ha darrera aquesta web. La nostra dedicació ve de molt lluny, des de els anys 50 on els meus avis ja tenien un petit “colmado” on el meu pare es va criar. Després van passar a una paradeta al mercat del centre d’Hospitalet. El meu pare, l’Arnau, quan va fer els 26 anys, juntament amb la meva mare, la Montse, van decidir obrir la seva pròpia botiga, anomenada VISACARNS, al barri de Sants. Avui, la botiga té 27 anys i és un referent del barri.

Jo m’he criat en aquesta botiga. Des de ben petita li deia a la meva professora de primària que jo volia ser carnissera. Ella em mirava estranyada, però jo n’estava ben segura i orgullosa. A dia d’avui no només estem els tres treballant, sinó que també acaba d’arribar el meu germà, l’Arnau Junior, que a poc a poc ens empenta a ser més actuals i moderns.

 

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad