TERMES DE VENDA
Tots els productes que es mostren a la web tenen l’IVA inclòs, mostrant en tot moment el preu final a què se li aplicarà la despesa d’enviament en el cas que es compleixin les condicions d’enviament que s’especifiquen a la secció d’enviament.
El preu cobrat per un Producte serà el preu en vigor en el moment en què es realitzi la comanda i serà reflectit en el correu electrònic de confirmació de la comanda.
Podrem canviar els preus en qualsevol moment sense avís previ. Els increments de preus únicament seran aplicables les comandes realitzades després d’aquests canvis.
Els preus del / dels Producte / s inclouen l’IVA o altres impostos aplicables, però no inclouen les despeses corresponents a transport i manipulació.
Els càrrecs corresponents a transport, manipulació i el seu corresponent IVA o altres impostos, es mostraran a la Botiga Online durant el processament de la comanda i, en tot cas, al correu electrònic de confirmació de la seva comanda.
En cas que determinades despeses no es puguin calcular raonablement abans de la compra, l’informarem de la forma en què el preu total serà calculat.

Política d’enviament i devolucions

Si fas una comanda de més de 50 euros t’enviem la compra a casa gratuïtament, però si la compra és inferior als 50 euros, l’enviament té un cost de 5 euros ja especificats abans que facis el pagament.

Com que estem tractant amb producte fresc no podem acceptar devolucions a excepció de què durant el transport el producte hagi patit danys. (Recomanem sempre revisar la comanda només rebre-la.) En aquest cas retorna el producte al transportista i nosaltres i t’abonarem el producte sense cap problema.

Rebreu un email quan la comanda estigui feta i es prepari per ser enviada. Si el transportista no aconsegueix trobar-vos contactarà amb vosaltres per telèfon. Si pel contrari no hi sou i no podem contactar amb vosaltres us enviarem un whatsApp i la comanda tornarà a la botiga i la guardarem ben fresqueta dins les nostres neveres un màxim de 24h.

Formes de Pagament Acceptades

Tenim 2 formes de pagament:
– Amb targeta bancaria (Visa o Mastercard)
– Amb Paypal

Condicions de Compra de begudes Alcohòliques
Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al comprador, banc emissor, Comerciant, titular de la targeta, o targetes. A més, les següents activitats també estan prohibides explícitament: “Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys”.

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad