Canelons casolans (“Recepta” ràpida)

INGREDIENTS

Aquest cop fem trampa, no us presentem una recepta en si, sinó, més aviat podem parlar d’un consell de carnisser. Estem d’acord amb el fet que els canelons és, sens dubte, un dels millors plats de la cuina catalana, i que agraden a grans i petits. Però també estem d’acord que és una feinada fer aquesta recepta, ja que és molt elaborada i ens costarà tot un matí. I en aquests temps que vivim el temps és or.

 

Que us volem dir amb això? Doncs ben fàcil. Volem donar-vos unes idees per fer els vostres canelons personalitzats en només 20 minuts!

 

No us ha passat mai que heu comprat uns canelons “súper gourmet” de foie o de trufa i després els tastes i ni rastre de foie o trufa? A nosaltres si ens ha passat. I ens fa ràbia. És per això que ja fa un temps que aconsellem als nostres clients comprar els canelons casolans normals i “tunejar-los” al gust. M’explico. A la carnisseria venem uns canelons casolans seleccionats exquisits, ben farcits, amb la seva beixamel casolana, amb una pasta de qualitat, sense conservants ni colorants i molt melosos. El nostre consell és, compra els nostres canelons ja fets i tuneja’ls amb els teus ingredients preferits. Aquí algunes idees:

 

CANELONS DE FOIE

Si ets un amant del foie sempre et semblarà poc, i sempre en voldràs més. El nostre consell és, un cop fets els canelons al forn agafa una porció de foie, prèviament ben refrigerada i ratlla la quantitat que et vingui de gust per sobre dels canelons. Amb l’escalfor de la beixamel veuràs que en qüestió de segons es fon i deixa un gust que segur t’encantarà. Això sí que són canelons de foie amb gust de foie!

 

CANELONS TRUFATS

Amants de la trufa, aixequeu la mà! Si heu aixecat la mà igual que jo proveu el nostre consell i abans de posar els canelons a gratinar tireu per sobre un rajolí d’oli trufat. Un cop els canelons ja estiguin gratinats si vols menjar els millors canelons de la teva vida prova de ratllar una mica de tòfona per sobre. Donarà un toc brutal i tindràs uns canelons autènticament trufats!

CANELONS AMB CARBASSA

Aquesta idea és d’una clienta de la botiga i la vull compartir amb vosaltres perquè em sembla molt original. Es tracta de bullir una carbassa en un cassó amb aigua i sal i després tritureu-la. Afegiu-hi el puré de carbassa a sobre dels canelons, ratlleu una mica de formatge i al forn. Us quedarà uns canelons amb un toc dolç boníssims.

 

També m’han recomanat posar-li formatge blau per sobre, o rulo de cabra, o també salsa de bolets… Com veieu moltes idees per crear els teus propis canelons al teu gust i amb poca feina! Ara et toca a tu, sigues creatiu i comparteix amb nosaltres la teva idea! Bon profit!

 

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad