Conill a la mostassa

INGREDIENTS per a 4 persones

 

La carn de conill és molt sana, es tracta d’una carn blanca que conté poca proporció de greixos i és per això que es pot consumir amb una freqüència superior (2-3 cops per setmana)

També ens aporta proteïna d’alta qualitat amb tots els aminoàcids necessaris per al manteniment de les nostres estructures corporals.

A més, el seu contingut en colesterol és baix, per la qual cosa la fan molt recomanable per prevenir malalties cardiovasculars. També destaca pel seu contingut en vitamines del grup B com la B12 necessària per la formació de cèl·lules sanguínies i la B3 i B6 que intervenen en el metabolisme energètic.

Penseu en la carn de conill a l’hora de planificar els vostres àpats, és una carn molt saludable per a tothom! A continuació us deixem una recepta molt fàcil i que us sorprendrà segur!

PAS 1
Trossejar el conill i salpebrar els trossos. Passar-los per farina i sofregir-los en una cassola amb oli d’oliva ben calent, fins que s’hagin daurat bé per tot arreu. Retirar de la cassola i reservar.

PAS 2
A la mateixa cassola, afegiu-hi la ceba i l’all picats, sofregiu-los a poc a poc sense que arribin a daurar-se. Afegir el vi blanc i remenar bé el fons de la cassola per aprofitar tots els sucs de sofregir el conill.

PAS 3
Deixar reduir uns instants i afegir la mostassa de Dijon i dissoldre-la a la salsa. Tornar a introduir els trossos de conill a la cassola, cobrir amb brou i afegir un pessic de farigola i la fulla de llorer.

PAS 4
Deixeu-ho coure a foc lent durant 45 minuts més o menys, i ja tenim la nostra recepta llesta!

Bon profit!

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad