Pit de gall dindi al pesto

INGREDIENTS

Una recepta baixa en calories ideal per baixar aquests quilets de més del Nadal.

 

PAS 1

Comencem per la salsa pesto, primer piquem en un morter les dents d’all, pinyons i l’alfàbrega fresca fins a aconseguir una pasta més o menys uniforme. Afegiu-hi el formatge parmesà ratllat, l’oli d’oliva i dues o tres cullerades d’aigua molt calenta.  Seguir picant la salsa pesto al morter fins a obtenir salsa homogènia.

PAS 2

Ara agafem els filets de gall dindi, els aplanem bé, posem sal i pebre al gust i posem una capa de formatge crema, seguidament afegim una segona capa de pesto. A continuació, posem un altre filet a sobre per tal de tapar el facit, i el lliguem amb corda alimentaria. Anem preparant el forn i mentrestant envarnissem bé el pit de gall dindi amb mel. Finalment, posem el gall dindi al forn a 180º durant uns minutets fins que veiem que comença a daurar-se la pell i ja ho tenim! Una recepta molt fàcil, molt sana i per a tots els públics! 

Bon profit!

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad