Confit d’ànec amb mango

Per 4 persones

INGREDIENTS

Una recepta ideal per aquestes festes. L’ànec és un clàssic a les nostres taules al nadal pel seu delicat sabor, i amb aquest recepta molt fàcil de cuinar descobrireu una combinació de sabors especial que segur que us encantarà!

PAS 1
Posem els confits al forn i escalfem entre 15 i 20 minuts a la part baixa del forn a temperatura mitja. Després pugem la safata a la part superior del forn i dexem 5 minuts a què la pell es dori una mica.

PAS 2
Agafem el mango, el pelem i el triturem a la batedora fins a aconseguir un puré fi, abans, però, reserva uns trossets de mango per decorar el plat. El mango que usarem per decorar el plat el passarem una mica per la paella amb la mantega per rebaixar una mica la dolçor.

PAS 3
Obrim la baina de la vainilla amb la punta d’un ganivet, traiem les llavors i les afegim al puré que hem fet prèviament de mango. 

PAS 4
Posem en una cassola a bullir el puré amb la vainilla uns minuts sense parar de moure i després deixar reposar una estona. (Si posem anís en comptes de vainilla és el mateix procès)

PAS 5

L’últim pas d’aquesta recepta consisteix a treure el confit del forn i muntar el plat. Primer posarem una cullerada de puré de mango i després muntarem a sobre el confit. Per acabar guarnirem amb els trossets de mango que hem passat per la paella. I ja ho tenim, una bona recepta que segur que us encantarà!

Bon profit!

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad