Pollastre amb salsa d’albercoc

INGREDIENTS

 

Una recepta molt sana i molt gustosa, amb poques calories, ideal per aquests dies de calor!

PAS 1
Agafarem en un recipient els albercocs talladets o bé a cubets o a làmines gruixudes i li afegim el sucre morè, el suc de llimona, la mostassa i la salsa de tomàquet. Remenem enèrgicament fins que estiguin tots els ingredients mesclats homogèniament.

PAS 2
Tallem el pit del pollastre en trossos grans, dos trossos de cada mig pit més o menys, i li posem sal i pebre al gust. Posem el pollastre al bol de la pasta d’albercoc i remenem bé per tal que tot el pollastre quedi ben empastifat.

PAS 3
Posem el pollastre ben empastifat a una safata per forn i l’emboliquem bé amb paper d’alumini. Posem el forn a foc moderat uns 40 minuts. Mentrestant tallem les ametlles crues a trossets o lamines ben finets.

PAS 4
Passats els 40 minuts retirem el paper d’alumini, afegim les ametlles talladetes i tornem a embolicar i posar al forn perquè s’acabi de cuinar uns 10 minuts més. I ja tenim el nostre plat cuinat! 

Bon profit!

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad