El nostre caldo casolà

 

INGREDIENTS

 

El caldo és una d’aquelles receptes que a cada casa es fa d’una manera diferent. Nosaltres us explicarem la nostra. Nosaltres la fem amb una olla normal. Si tens una olla exprés variarà el temps de cocció, de les 2h de l’olla normal als 35-45 minuts de l’olla exprés, depèn de cada una. Anem a la recepta!

PAS 1

Primer netejarem les verdures els ossos i la carn. Mentrestant posem una olla gran bastant plena d’aigua a foc fort perquè bulli.

 

PAS 2

Abans d’arribar al punt d’ebullició posem els cigrons, tots els ossos i la carn. Quan arribi al punt d’ebullició traurà una espuma que hauríem de treure. De fet, durant tota la cocció aquesta espuma pot tornar a sortir, la traurem sempre que puguem.

PAS 3

Un cop sense espuma li tirem les verdures ja netes. Deixem unes dues hores a foc mitjà. Mentrestant vigilem l’espuma. Un cop passades les 2 hores, apaguem el foc i colem tota l’olla. I ja està, ja tenim un caldo boníssim i saníssim!

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad