Mandonguilles de l’avia

Una recepta de l’Ana

Una recepta molt fàcil i ràpida. Les típiques mandonguilles de la iaia. És d’aquelles receptes que hem menjat des de petitets però pocs cops hem cuinat nosaltres. Amb l’ajuda de l’Ana et porto aquesta recepta que t’asseguro que s’assemblarà molt a les de la iaia, o almenys ho intentarem… Som-hi!

INGREDIENTS

PER A 4 PERSONES

PAS 1
Posem oli d’oliva en una paella, un cop ben calent l’oli posem les mandonguilles i les fregim.

Un cop fregides les apartem sobre un paper de cuina perquè aquest absorbeixi l’oli sobrant i les deixem reposar.

PAS 2
Agafem l’oli de fregir les mandonguilles i el colem amb un colador finet, a continuació li afegim un parell de grans d’all ben picadets i els fregim una mica. Després afegim el tomàquet triturat i ho sofregim tot tranquil·lament.

PAS 3
Passats uns minutets afegim mig got de vi blanc i deixem uns minutets a què s’evapori l’alcohol. Afegim una miqueta de sal i pebre negre (en finalitzar la recepta podrem corregir si ens quedem curts) i sucre, aquest últim per treure l’acidesa del tomàquet.

PAS 4
Ja quasi estem! Per finalitzar afegim les mandonguilles i les deixem que facin xup xup uns minutets a foc lent.
Apaguem el foc, corregim si cal de sal, deixem reposar uns minutets i llestos!

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad