Galtes de porc amb salsa

Per a 4 persones

INGREDIENTS

Una recepta tradicional molt gustosa, i tendre que mai passa de moda. És una recepta bastant fàcil de cuinar, tot i que requereix un cert temps, ja que, és un plat que es cuina a foc lent.

PAS 1
El primer pas és sellar una mica les galtes, ho farem arrebossant-les en farina i posant-les posteriorment a la paella amb el foc fort i una mica d’oli uns 3 minuts per costat. Recordeu sempre de fer les galtes netes, nosaltres ja les servim netes, sense greix ni dents.

 

PAS 2
El següent pas és netejar bé les verduretes i tallar-les en trossets petits. Un cop tenim els pebrots i les pastanagues ben tallades tallem i piquem bé els allets i la ceba i aboquem a la paella que hem utilitzat abans per sellar les galtes, si cal, afegim més oli. Deixem cuinar tot uns 10 minuts. Recorda d’anar removent les verduretes constantment. Un cop passat aquest temps afegim el got de vi negre i esperem fins que s’hagi evaporat l’alcohol.

PAS 3
Després incorporem les galtes a la paella amb les verduretes, hi afegim el brou de carn, sal i pebre al gust, tapem la paella i deixem que es cuini tot a foc mitjà durant unes 3h. Si tens olla de pressió 1h.

PAS 4
El següent pas serà fer la salsa. Posem tot el suc que ha quedat a la paella en un bol i el triturem bé. Abans, però recorda treure els allets. Per fer la salseta més densa deixa que es cuini una mica més o afegeix una cullerada de farina o maicena, en canvi, si la vols fer més líquida, afegeix-li una mica més de vi o de brou.

PAS 5

L’últim pas d’aquesta recepta consisteix en col·locar les galtes i la salseta, tot junt, en una paella a foc mitjà i deixar que es cuinin uns 5 minuts més. I ja ho tenim, una bona recepta que segur que us encantarà!

Bon profit!

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad