QUE FEM AMB EL PLÀSTIC

Amb una frase es resumeix d’una manera molt clara:

“El plàstic conté diverses partícules nocives que són perilloses tant per a nosaltres com per a la fauna i la flora del nostre planeta.”

No cal dir gaire més, ara només podem passar a l’acció. No tenim cap més opció ni tindrem segones oportunitats. Així que aprofitem aquesta crida de la natura i fem #STOPalplastic.

Nosaltres estem conscienciats i ens unim a aquesta lluita. Com ho fem?

Totes les nostres safates alimentàries amb els que us lliurem la compra son 100% COMPOSTABLES, de canya de sucre.

Els papers amb que envasem els vostres productes són vegetals. Un paper únic fabricat amb cel·lulosa pura i amb un recobriment barrera de resina 100% vegetal. La resina vegetal substitueix el recobriment de parafina tradicional, preservant les mateixes propietats de barrera protectora.

Les bosses de nansa amb la qual us lliurem la compra són de plàstic biodegradable, fabricat amb matèries orgàniques que procedeixen de fonts renovables. Al final de la seva vida útil, es descomponen en un curt període de temps, servint d’adob orgànic per a les plantes.

Som conscients que hem de fer alguna cosa per millorar la nostra terra. Sota aquesta frase hi ha una petita lluita diària per canviar l’ús de plàstics a la carnisseria. Una pràctica complicada, ja que són molts anys d’una mateixa manera de treballar.

Tenim una obligació de cara a les noves generacions, deixar un món més habitable i net. A dia d’avui aquestes mesures són les més innovadores del mercat. Encara queda molt per fer, ens consta que els nostres proveïdors estan treballant de valent per aquesta causa. Però no tinguis cap dubte que qualsevol producte nou que surti al mercat per substituir al plàstic, seràs el primer a tindre’l a casa. D’això ens ocupem nosaltres.

T’uneixes a la nostra lluita?

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad