Pernilets de pollastre al forn amb vi blanc
Una recepta de la Núria
INGREDIENTS
- 10 o 12 pernilets de pollastre
- 4 alls
- Oli d’oliva
- 50 ml de vi blanc
- 1 llimona
- 1 ceba
- 12 tomàquets cherry
- Farigola
- Sal i pebre
PAS 1
Posem en un bol els allets, unes 5 cullerades d’oli, una mica de farigola, sal i pebre i ho batem.
Pintem els pernilets de pollastre amb la salseta que ens ha quedat i els col·loquem en una safata de forn. Tapem la safata amb un film transparent i deixem reposar a la nevera durant unes 2 hores aproximadament.
PAS 2
Posem el forn a escalfar. Traiem els pernilets de la nevera i els salem una mica. Afegim els tomàquets cherry, una mica d’oli d’oliva per amanir i el suc de llimona.
PAS 3
Posem al forn uns 20 minuts a uns 180°. Obrim I el forn I hi afegim el vi blanc. Tornem a posar el forn, aquest cop uns 25 minuts a 180° fins que ho veiem més o menys daurat. Ja podem treure del forn i a gaudir d’una magnífica recepta de pollastre molt senzilla i sana! Bon profit!