Pernilets de pollastre al forn amb vi blanc

Una recepta de la Núria

INGREDIENTS

PAS 1
Posem en un bol els allets, unes 5 cullerades d’oli, una mica de farigola, sal i pebre i ho batem.

Pintem els pernilets de pollastre amb la salseta que ens ha quedat i els col·loquem en una safata de forn. Tapem la safata amb un film transparent i deixem reposar a la nevera durant unes 2 hores aproximadament.

PAS 2
Posem el forn a escalfar. Traiem els pernilets de la nevera i els salem una mica. Afegim els tomàquets cherry, una mica d’oli d’oliva per amanir i el suc de llimona.

PAS 3
Posem al forn uns 20 minuts a uns 180°. Obrim I el forn I hi afegim el vi blanc. Tornem a posar el forn, aquest cop uns 25 minuts a 180° fins que ho veiem més o menys daurat. Ja podem treure del forn i a gaudir d’una magnífica recepta de pollastre molt senzilla i sana! Bon profit!

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad