QUI SOM
Benvinguts a la nostra web! Em dic Cristina i juntament amb els meus pares, el meu germà i els meus companys hem decidit obrir aquesta nova via de ven-da online DIRECTE A CASA. El motiu principal per fer la web ha sigut aquesta maleïda pandèmia, que aquest 2020 ens ha deixat tancats a casa amb por i an-goixa. Aquesta pandèmia està canviant moltes coses, una d’elles la manera de comprar. Per por als contagis molts de vosaltres ens heu demanat el servei a domicili. Vo-lem donar-vos les gràcies perquè això ha sigut el detonant per crear aquesta web. Així podeu comprar tranquil·lament des de la comoditat de la vostra casa.
LA NOSTRA HISTÒRIA
Deixeu-me fer-vos 5 cèntims de la història que hi ha darrera aquesta web. La nos-tra dedicació ve de molt lluny, des de els anys 50 on els meus avis ja tenien un petit “colmado” on el meu pare es va criar. Després van passar a una paradeta al mercat del centre d’Hospitalet. El meu pare, l’Arnau, quan va fer els 26 anys, jun-tament amb la meva mare, la Montse, van decidir obrir la seva pròpia botiga, anomenada VISACARNS, al barri de Sants. Avui, la botiga té 27 anys i és un refe-rent del barri. Jo m’he criat en aquesta botiga. Des de ben petita li deia a la meva professora de primària que jo volia ser carnissera. Ella em mirava estranyada, però jo n’esta-va ben segura i orgullosa. A dia d’avui no només estem els tres treballant, sinó que també acaba d’arribar el meu germà, l’Arnau Junior, que a poc a poc ens empenta a ser més actuals i moderns. No seríem el que som si no estigués rodejada d’uns companys que fan que el dia a dia sigui fàcil, agradable i fins i tot divertit! (Sobretot els divendres) i que ho donen tot cada dia perquè vosaltres gaudiu d’un producte fresc i de qualitat.
QUE ENS AGRADA

– Ens agrada la nostra feina.
– Ens agrada innovar i elaborar per vosaltres.
– Ens agrada portar-vos un trosset de les millors carns del món.
– Ens agrada crear productes sans i reals, sense sucres.
– Ens agrada comprar als petits ramaders i productors catalans.
– Ens agrada contribuir, en el màxim possible, a la reducció de plàstics al nostre planeta.
– Ens agrada el plàstic compostable o biodegradable.
– Ens agrada que els nostres animalons gaudeixin del BENESTAR ANIMAL.

Per sobretot, ens agrada que a tu t’agradi. Al cap i a la fi no us vendríem res que ningú dels que formem CASADEVALL no portaríem aquesta nit a casa per sopar amb les nostres famílies. Per això, ens agradaria que ens donéssiu l’oportunitat d’entrar a les vostres llars i de ser la vostra carnisseria online de confiança.
Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad