Pastis salat de béicon

Una recepta de la Núria

INGREDIENTS

PER LA BEIXAMEL

En un bol fonem la mantega, retirem del foc i hi afegim la farina. Afegim la llet i batem molt bé fins que veiem una crema sense grumolls.
Afegim el tomàquet fregit i batem fins que bulli. Afegim sal i nou moscada al gust.

Estirem la massa sobre un motlle de pastissos i li donem forma del motlle. Punxem la base de la massa i el posem al forn 15 minuts a 180° i reservem.

PER EL FARCIT

En una paella ben calenta hi posem el béicon i el pernil tallats a dauets petits. Quan agafi una mica de color afegim els xampinyons ben tallats a trossos i ho deixem cuinar tot uns minuts.
Incorporem la beixamel i barregem amb el farcit. Ho avoquem sobre la massa i ho posem al forn uns 25 minuts a 180° aprox. Quan veiem la crosta daurada traiem del forn i deixem reposar uns minuts. Ja tenim llests aquest magnífic pastís que segur agradarà a tota la família! Bon profit!

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad