Mandonguilles amb crema àcida del Senegal

Una recepta de la Núria

INGREDIENTS

PAS 1
En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i quan estigui ben calent posem les mandonguilles, un cop estiguin ben daurades les retirem a sobre d’un paper absorbent de cuina i reservem.

PAS 2
En la mateixa paella posem les cebes picades i posem el bitxo, posem a foc lent. Afegim la sal i quan veiem que ja estan tovetes les verdures afegim el brou de pollastre i el vi blanc. Deixem fins que bulli i deixem la paella destapada uns 10 minuts fins que es redueixi.

PAS 3
A continuació incorporem la crema agra (es pot fer amb crema de llet, una cullerada de llimona per cada 100cc.) I per últim les mandonguilles. Deixem cuinar uns 20 minuts aproximadament a foc mínim. Afegim el julivert i ja tenim llestes aquestes fantàstiques mandonguilles exòtiques! Bon profit!

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad