Farcidets de pollastre

Una recepta de la Montse

Deixeu-me presentar-vos aquesta recepta de pollastres farcidets, us prometo que quedareu com autèntics xefs. És una recepta de la meva mare que fa anys que la fem a casa i que sempre te èxit, ja sigui per Nadal o per festejar aniversaris amb família.
És una recepta fàcil, es fa sol el pollastre, però requereix una mica de temps i estar una mica al lloro del forn. És ideal per festes o celebracions, tant de molta gent com de poca, ja que els farcidets són individuals, així t’assegures no quedar-te curt amb el gramatge.

RECEPTA PER A 4 PERSONES

Ingredients:

PAS 1
Escalfar el forn de la part baixa a 180° uns 15 minuts. Posem els farcidets a la safata del forn, i els rodegem amb ceba i pastanaga tallades, una fulleta de llaurer, una branqueta de canyella i una mica de caldo, perquè no s’enganxi.
Seguidament ja tenim la safata preparada per introduir-la al forn, a mitja alçada.

PAS 2
En un vol, posem els fruits secs que ens agradin per decorar i els banyem amb una mica de conyac, deixem reposar.

PAS 3
Als 30 minuts donem la volta als farcidets i els anem ruixant amb la salseta que vagi deixant.
Després de 30 minuts més, en total 1 h, agafem el vol amb els fruits secs i ho tirem sobre els farcidets.
Deixem que es facin uns 30 minuts més, quan els veiem dauradets els traiem del forn.

PAS 4
Treiem la fulla de llaurer, la canyella i els fruits secs. Treiem també els farcidets de la safata del forn. Agafem la salsa sobrant, la triturem amb la crema de llet i la salem al gust.

PAS 5
Deixar reposar els farcidets, quan estiguin freds, traiem la malla, els reguem amb la salsa i els guarnim amb els fruits secs. I ja estem! Bon profit!

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad